В які години дозволені ремонтні роботи та інші шумні заходи?

 На загальних зборах ОСББ “Леополь Таун 2” були затверджені правила проживання в будинку та користування спільним майном будинку та прибудинкової території.
Згідно правил:
7.5. Проведення в приміщеннях і в будівлі в цілому ремонтно-будівельних та інших робіт, що є джерелом підвищеного шуму (наприклад, з використанням перфораторів, відбійників, дрилі, молотків і т.п.), допускається тільки в робочі дні з 09:00 до 20:00 години. Проведення будь-яких робіт, пов’язаних з будівельним шумом, пізніше 20:00 годин, а також у недільні та святкові дні категорично заборонено. Виключенням може являтись тільки дозвіл сусідів усіх прилягаючих помешкань. ст. 24 Закону «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення».
7.6. На території Будинку та на прибудинковій території забороняється в період між 22:00 і
8:00 ранку гучний спів, свист, всякого роду шум, крики, включення/експлуатація будь-яких
пристроїв, що виробляють звуки і шуми, сила і гучність яких порушує спокій мешканців у сусідніх квартирах. ст. 9 Правила користування приміщеннями житлових будинків і гуртожитків. Постанова КМУ №572 від 8.10.92, ст. 24 Закону «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення».
7.7. Не допускається проведення в приміщеннях і в будівлях в цілому робіт, пов’язаних з
виділенням різкого і/або інтенсивного запаху (фарби, смоли, лаки і т.д.), у разі, якщо приміщення не провітрюються або проведення таких робіт неможливо без порушення правил технічної безпеки. Проведення будь-яких робіт, пов’язаних з підвищеним джерелом запаху, раніше 09:00 години і пізніше 20:00 години в робочі дні, а також у недільні та святкові дні — категорично заборонено.
7.8. Категорично забороняється використання різного роду феєрверків, салютів з/у Будинку, в місцях загального користування (МЗК) та на прибудинковій території.

ОСББ "Леополь таун" © 2024