Оплата комунальних послуг

Друзі – Ініціативна Група мала декілька діалогів з Управляючою Компанією так от – ми всі хочемо щоб наш будинок обслуговували належним чином і підтримували у нормальній чистоті і порядку, але на жаль дуже мало хто з нас виконав свої зобов’язання по оплаті комунальних послуг.
Зі сторони УК проводяться певні роботи по усуненню різних недоліків і підтриимання будинку у належному стані (каналізація, зломані армстронги, сухе прибирання в будинку, прибирання територі, навіть траву косили, адміністрування) – це потребує фінансування, наразі усі роботи які були виконані робилися значною мірою за рахунок УК оскільки оплачено лише ~ 3,5% комунальних послуг від загального планового надходження. В такій ситуації УК не має можливості продовжувати співпрацю з нашим будинком – тому велике прохання щоб ми не залишились на зимовий період, і просто в загальному, без обслуговування СПЛАТИТИ КОМУНАЛЬНІ ПОСЛУГИ – тоді і ми зможемо ВИМАГАТИ від УК нормальної звітності і ПОСЛУГ належної якості
в протилежному випадку ми маєм шанс залишитись без обслуговування на зимовий період. Створення осбб займе декілька місяців. Якість послуг залежить від наших внесків і свідомості )

UPD.
Зараз ІГ запустили процес створення ОСББ! Але це процес не простий і не швидкий.
До створення ОСББ ми змушені співпрацювати з УК, для того щоб вони утримували будинок. Саме тому потрібно робити проплати. Після створення ОСББ, ми будемо мати більше впливу на роботу УК. Зараз ми в процесі підготовки документів для ОСББ ( створення статуту і т.д). Поки ми не створимо ОСББ будинком має управляти УК ( хоча інколи їх послуги задовільні), інакше в УК просто перестане робити роботу і в нас буде ще більше проблем. За вікном скоро зима. Тому давайте ще трішки потерпимо до створення ОСББ. (Борг нікуди не зникне після створення ОСББ, ви і надалі будете його мати. Тому не нагромаджуйте борги, щоб потім не платити його тисячами)

Всім дякуємо за розуміння!

ОСББ "Леополь таун" © 2024